Ειδήσεις

Συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμένων Βούρλων


Έκτακτη σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμένων Βούρλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επιφυλακή και λήψη μέτρων για αποφυγή δασικής πυρκαγιάς για το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου ο κίνδυνος πυρκαγιών θα είναι υψηλός (κατηγορίας 3) και η εφαρμογή και τήρηση του μέτρου απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε δασικές περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Νικόλαος Μπατσογιάννης, Νικόλαος Παπαγρηγορίου, Λεωνίδας Πενταλιός και Κωνσταντίνος Σκεπαρνάκος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Ζώης Πολύζος, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Λαμίας, κ. Δημοσθένης Βασιλείου, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Αταλάντης, κ. Ιωάννης Πατούλης, η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, κ. Σταματία Λαγού, η Διοικητής του 2ου Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, Υποπλοίαρχος Χαραλαμπία Κρίμπα, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, Αστυνόμος Β’ Απόστολος Στεργιόπουλος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίου Κωνσταντίνου, Ανθυποπυραγός Παναγιώτης Κοτρώνης, και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγίας Τριάδας, Αγίου Σεραφείμ, Αγίου Χαράλαμπου, Άγναντης, Καμένων Βούρλων, Μενδενίτσας, Ρεγκινίου και Σκάρφειας Βασίλειος Μπάκας, Γεώργιος Γιαννακόπουλος, Ιωάννης Αναγνώστου, Ιωάννης Παπασταμάτης, Δημήτριος Καραμανώλης, Γεώργιος Αντερριώτης, Αθανάσιος Μπολτέτσος και Νικόλαος Ζαχαρόπουλος αντίστοιχα.

Προηγούμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Μετράμε αντίστροφα για την αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων στα Ήλια
Επόμενο άρθρο Επιμνημόσυνη δέηση στην Αταλάντη για τον ήρωα πεσόντα καταδρομέα Χρήστο Λιγδή στην Κύπρο το 1974