Ειδήσεις

Υπογράφεται η επιταγή αποζημίωσης δικαιούχων για εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί για το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων»


Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, υπογράφεται, εντός των πρώτων ημερών της εβδομάδας, η αναμενόμενη σχετική επιταγή από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, που αφορά αποζημίωση δικαιούχων για εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί, σχετικά με το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Ακολούθως, η επιταγή θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, προκειμένου να εκκινήσει το συντομότερο δυνατόν , τη διαδικασία πληρωμών.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ως εποπτεύον Υπουργείο του Ταμείου, θα παρακολουθεί στενά τη σχετική διαδικασία, ώστε ο χρόνος αναμονής των δικαιούχων να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Υπενθυμίζεται πως το ποσό των 24.793.816,89 ευρώ είχε ήδη δεσμευτεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Τσακίρη, όπως είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου.

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι τη καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.

Προηγούμενο άρθρο Χορήγηση 5 παραγωγικών αδειών και θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2021 στο Δήμο Στυλίδας
Επόμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από Δευτέρα 2 - Κυριακή 8 Αυγούστου 2021