Ειδήσεις

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προγραμματίζει τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας δυο στοχευμένες δράσεις.

Η 1η θα αφορά την «οινική» παρουσίαση της Φθιώτιδας, όπου μέσα από ένα δίωρο event, θα παρουσιάσουμε τα τοπικά μας κρασιά και τις ποικιλίες οίνου στο ευρύ κοινό, θα φέρουμε σε επαφή τους επισκέπτες με τα οινοποιεία μας, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα που αναδεικνύουν τον οίνο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.

Η 2η εκδήλωση θα αφορά την παράθεση γεύματος σε διακεκριμένους δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδος, με σκοπό να τους γνωρίσουμε τον τόπο μας, τα προϊόντα μας, τη Φθιώτιδα ως προορισμό τουρισμού και γαστρονομίας, έτσι ώστε να μεταφέρουν γεύσεις, αρώματα και εικόνες διαφημίζοντας την περιοχή μας μέσα από τα συγκεκριμένα media. Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το μεσημέρι σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των παραπάνω ενεργειών, όσες επιχειρήσεις μέλη μας – που δραστηριοποιούνται στον οινικό τομέα, αλλά και στην παραγωγή τοπικών προϊόντων (συγκεκριμένα: τυροκομικά, σνακ, ελιές, πατέ ελιάς, κριτσίνια) – επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους τα οποία θα προβληθούν & θα συνοδέψουν και τις δύο δράσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο, το αργότερο έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χριστόφορος Παπαβασιλείου, τηλ. 2231022112, 6972927017, e-mail: christoforos.papavasiliou@gmail.com

Προηγούμενο άρθρο Η ομιλία του ιατρού δερματολόγου και αφροδισιολόγου κ. Παναγή Πολυζώη στο ΚΑΠΗ Αταλάντης
Επόμενο άρθρο Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ