Ειδήσεις

Η ομιλία του ιατρού δερματολόγου και αφροδισιολόγου κ. Παναγή Πολυζώη στο ΚΑΠΗ Αταλάντης


Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στις 19:30 στον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης διεξάχθηκε ομιλία – παρουσίαση του ιατρού δερματολόγου και αφροδισιολόγου κ. Παναγή Πολυζώη. Ο κ. Πολυζώης μίλησε για τη γήρανση του δέρματος, για το πόσο επιβλαβής είναι ο ήλιος και πόσο σημαντική είναι η πρόληψη κυρίως για το μελάνωμα που είναι η επιθετική μορφή του καρκίνου. Υπήρξε ενδιαφέρουσα διάδραση με το κοινό.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

−         Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Κακαβάς Γεώργιος- Ειδικός Γαστρεντερολόγος και Ηπατολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων του εντέρου, του στομάχους και του ήπατος.

−         Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

−         Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

Προηγούμενο άρθρο Δ/.νση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού "PHILOXENIA"