Ειδήσεις

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών 2022-2023


Οι γονείς που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στις δομές : Α. Των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας  Β. Των δομών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έως 12/8/2022 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 23:59.(Ανεξάρτητα από το αν υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση στην σελ. του Δήμου).

Επισημαίνουμε ότι για την εξασφάλιση ποιοτικών παροχών στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και για την ένταξη παιδιών ηλικίας 5-12 ετών στις δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι απαραίτητη η συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α

Τα έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι :

  1. Κωδικοί taxis net (και των δύο γονέων στην περίπτωση που οι γονείς είναι έγγαμοι).
  2. Εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση έτους 2021.
  3. Έντυπο Α.Μ.Κ.Α παιδιών για τα οποία υποβάλλεται η αίτηση

Για διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων γονέων της ευρύτερης περιοχής Αμφίκλειας ,την Παρασκευή 05/08/2022 και την Πέμπτη  11/08/2022, πρωινές ώρες  στο Δημοτικό κατάστημα Αμφίκλειας, θα μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για την υποβολή της αίτησής σας στον τρίτο όροφο /γραφείο Βοηθ. στο σπίτι.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε, πρωινές ώρες, στο Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο: 22340 31884.

Προηγούμενο άρθρο Συναντήσεις με τους Υφυπουργούς Τουρισμού και Μεταφορών είχαν από κοινού οι κ.κ. Συκιώτης και Χειμάρας
Επόμενο άρθρο Ένα ακόμη νέο Αθλητικό Κέντρο εγκαινίασε ο Δήμος Λαμιέων στην Υπάτη