Ειδήσεις

Παρουσίαση βιβλίου στη Λαμία


Οι εκδόσεις «Αφιερώματα» μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους βιβλίου, με τον τίτλο: Χαριστήριον εις τον καθηγητήν Ανδρέα Καμπιζιώνην «Μια πολυσύνθετη πνευματική μορφή» του συγγραφέα – δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Ζάχου.

Η εκδήλωση θα γίνει στη Λαμία, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Σαμαράς», Αθαν. Διάκου 24, Λαμία. Τηλ: 22310 28971-3

Στην παρουσίαση θα παρευρίσκεται και ο πανεπιστημιακός καθηγητής Φιλοσοφίας Ανδρεάς Καμπιζιώνης που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο του βιβλίου.

Παρουσιάζουν:

Χριστίνα Μήτσιου Φιλόλογος

Λάμπρος Π. Μπαμπαλιούτας Συνταγματολόγος Επικ. Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Αθανάσιος Κρουστάλης Ιατρός – Λογοτέχνης – Ποιητής

(Το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεά)

 

Ο Ανδρέας Καμπιζιώνης όπως επισημαίνει και ο συνταγματολόγος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Λάμπρος Π. Μπαμπαλιούτας, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς πρεσβευτές του Στερεοελλαδίτικου επιστημονικού λόγου παγκοσμίως.

Ο σεβασμός και η αγάπη του για την μητέρα πατρίδα, ο σεβασμός και η αγάπη του για την Στερεά Ελλάδα αποτελούν για όλους μας που διακονούμε μακριά της, ηθική κληρονομιά που θα πρέπει να μεταβιβάσουμε, θερμή φλόγα, που θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενεές, αλλά και πρότυπα ζωής σε αυτούς που διαχειρίζονται και θα διαχειριστούν τις ζωές μας αλλά και τις ζωές των παιδιών μας.

Προηγούμενο άρθρο 1o Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου
Επόμενο άρθρο Επιστολή – απάντηση Νίκου Τσιλαλή σε ανάρτηση ιστοσελίδας