Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κοντά στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ


Την προσεχή Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών σε συνέχεια της Θείας Λειτουργίας, που ετέλεσε στις 7 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, από όπου και  έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα:

« Να μην μείνει κάνεις άνθρωπος

χωρίς εργασία»,

θα βρεθεί και πάλι κοντά στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειες τους, παιδιά του ποιμνίου του,  και θα ιερουργήσει για 2η φορά στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λάρυμνα.

Αυτή  η Θεία Λειτουργία της 20ης Φεβρουαρίου 2022 στη Λάρυμνα θα είναι αφιερωμένη στους αγώνες και τις αγωνίες των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους.

Επίσης, για τον ίδιο σκοπό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας το βράδυ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μαλεσίνας.

Σημειώνουμε ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:30 μ.μ. θα  πραγματοποιηθεί συνάντηση – σύσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ Συμεών με εκπροσώπους των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Μαλεσίνας.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ & ΜΑΛΕΣΙΝΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα των αγροτών
Επόμενο άρθρο Συμπαράσταση του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ