Ειδήσεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λαμία


Ένα «τεράστιο χαμόγελο» στα πρόσωπα όλων των παιδιών, ένα «τεράστιο χαμόγελο» και σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, «άφησε» το 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 και 31 Μαΐου στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια Λαμίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μια διοργάνωση – εκδήλωση από τον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Λαμιέων με στόχο όλα τα παιδιά να χαμογελούν, να γεύονται τη ζωή, να αθλούνται. Μια σπουδαία κίνηση όπως τόνισε, κατά τη 2η μέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά – φεστιβάλ που επισκέφθηκε αρχικά το πρωί της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννη Ζωγράφο, συγχαίροντας τα μέλη του οργανισμού του «Χαμόγελο του Παιδιού» και ιδιαίτερα το δραστήριο μέλος Γιάννη Λαμπρόπουλο που συντόνισε άψογα όλη τη διαδικασία, επισκεπτόμενοι τα περίπτερα των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων.

Παράλληλα το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε η πρώτη απονομή των επαίνων και των βραβείων στους συμμετέχοντες από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννη Ζωγράφο, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα και τον Προϊστάμενο της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιο Γκούμα.

Οι δράσεις του 3ου Παμφθιωτικού Παιδικού – Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά κορυφώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης με τις απονομές και τις βραβεύσεις των αθλητών αλλά και όλων των συνδιοργανωτών. Βραβείο για την υποστήριξη που παρείχε η Δημοτική Αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρέλαβε από τον Πρόεδρο του «Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όπου στον χαιρετισμό του τόνισε χαρακτηριστικά: «…Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Λαμία μας – εδώ στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» – φιλοξενεί για τρίτη χρονιά το Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μια όμορφη πρωτοβουλία για την προώθηση του αθλητισμού που σε συνδυασμό με τις παράλληλες δράσεις γίνεται μια σημαντική ενέργεια. Μια ενέργεια που προάγει το πνεύμα του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της συνεργασίας για το κοινό καλό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός διδάσκει, μεταξύ άλλων, σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και τη σημασία της επιμονής και της υπομονής, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να μην τα παρατάμε! Ενώ μας χαρίζει και πολλά χαμόγελα. Κυρίως εκείνα της νίκης. Και αυτό επιδιώκουμε σήμερα, να χαρίσουμε χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά! Σε όλους εσάς. Όπως κάνει καθημερινά ο οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» Μια σημαντική πρωτοβουλία, λοιπόν, που μέσα από το παιχνίδι και τον αθλητισμό παίρνουμε πολλά μαθήματα και δίνουμε σημαντικά μηνύματα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και στις νικήτριες ομάδες!.…».

Εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Δημήτρης Τζούφλας, Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Μουστάκας, Κώστας Αναστασίου, Γιώργος Παλιούρας καθώς και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευή Αργύρη.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Γιάννη Παπαστεφανάκη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα σε μια δύσκολη αλλά και γεμάτη μηνύματα ζωής εικόνα κάτω από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων δωρίζοντας του μια φανέλα του ΠΑΟΚ που είναι ένθερμος υποστηρικτής.

Τη διοργάνωση πλαισίωσαν πολιτιστικές δράσεις που έκλεισαν με πανηγυρικό τρόπο το φιλανθρωπικό και αθλητικό event.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Στην «Lamia Expo Central Greece Trade Event» θα συμμετέχει ο Δήμος Καμένων Βούρλων