Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων


Σήμερα ξεκινά η μέρα για χιλιάδες μαθητές που με εφόδια την στοχοπροσήλωση, τη θέληση, τη μεθοδικότητα και την αισιοδοξία ρίχνονται στον «στίβο» των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εξετάσεις των Πανελλαδικών αποτελούν το πρώτο σημαντικό βήμα σας και την αφετηρία για νέα εκπαιδευτικά και κοινωνικά μονοπάτια. Ένα από τα πολλά βήματα που θα κάνετε για να διαμορφώσετε το δικό σας μέλλον, βασισμένο στους στόχους, τις ιδέες και τα όνειρά σας. Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές σας θα δώσετε αυτήν τη μάχη για να κατακτήσετε την πανεπιστημιακή μόρφωση και την επαγγελματική καταξίωση.

Η φετινή δοκιμασία όμως δεν αποτελεί το μοναδικό δρόμο για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε πιθανή «απόκλιση» από τους στόχους που έχετε θέσει δεν διαγράφει τη συνολική προσπάθεια σας.

Σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι, όμως, ήταν παρόντες η οικογένεια και οι καθηγητές σας. Η αγάπη τους είναι η πιο μεγάλη σας δύναμη για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Προηγούμενο άρθρο Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Αθανασίου Αδάμ από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο
Επόμενο άρθρο Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό - Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λαμία