Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 2 έως και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Κάστρου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Μαρτίνου) και μέσω δεξιού παράδρομου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προηγούμενο άρθρο 142 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και μη χρήση μάσκας - τήρηση απόστασης στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα από τα Drive Through Testing του ΕΟΔΥ στη Λαμία