Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου


Tags |

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 2 έως και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Κάστρου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Μαρτίνου) και μέσω δεξιού παράδρομου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.