Ειδήσεις

Η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε νερά στους πολίτες εν μέσω καύσωνα


Την στιγμή που ο υδράργυρος «χτυπά κόκκινο» αυτές τις ημέρες λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών, η Δημοτική Αρχή Λαμιέων με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο ανέλαβε πρωτοβουλία να «δροσίσει» και να «ξεδιψάσει» τους πολίτες που από το πρωί του Σαββάτου ανέβηκαν νωρίς στο κέντρο για τις αγορές τους, με τη Δημοτική Αστυνομία να μοιράζει εμφιαλωμένα νερά ανακουφίζοντας τους από το κύμα καύσωνα.

Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας σε πλήρη ετοιμότητα από το πρωί φρόντισαν ώστε να προσφέρουν ανάσες ξεκούρασης σε δημότες και επισκέπτες, δίνοντας παγωμένα νερά αλλά και χρήσιμες συμβουλές σε ευπαθείς ομάδες ώστε να αναζητήσουν σκιερά μέρη αλλά και να βοηθήσουν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις θερμοπληξίας.

Ο Δήμος Λαμιέων θέλει να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση του εργοστασίου ΙΟΛΗ για την ευγενική προσφορά των εμφιαλωμένων νερών που μοίρασε η Δημοτική Αστυνομία στους πολίτες εν μέσω καύσωνα.

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 17 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου
Επόμενο άρθρο Γ. Σαρακιώτης προς Ν.Δ: Όσο και να θέλετε να το αποκρύψετε θα απαντήσετε για τις υποχωρήσεις Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά