Ειδήσεις

To «ευχαριστώ» του Μπακογιάννη στους ανθρώπους της 359 ΜΑΕΔΥ


Την 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών στο αεροδρόμιο Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ.Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο, ενημερώθηκε τόσο για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Μοίρας όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποί της. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την προσπάθεια που κατέβαλε η Μοίρα στην κατάσβεση των πυρκαγιών κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης κάθε υπηρεσίας που έχει ως αντικείμενο την πυρόσβεση.

Μετά την επίσκεψη, ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε:

«Αισθάνθηκα την υποχρέωση να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που και αυτό το καλοκαίρι έδωσαν τη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη μας, τον Θύμιο Καραΐσκο, ήρθαμε στο αεροδρόμιο της Λαμίας, στην 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών, όχι για μία τυπική επίσκεψη. Ήθελα να μιλήσω από κοντά μαζί τους. Άκουσα πολλά και κράτησα την αφοσίωσή τους σε αυτό που κάνουν, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι αυτοί που φεύγουν από το σπίτι ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας και επιστρέφουν ως ήρωες ή υπεράνθρωποι, μετά από κάθε επιχείρηση κατάσβεσης. Πρέπει να έχουν τον σεβασμό όλων μας, ο οποίος πρέπει και να εκφράζεται και εμπράκτως από το κεντρικό κράτος».

Προηγούμενο άρθρο Αστυνομικές επιχειρήσεις με 50 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Ομιλία Χρήστου Σταϊκούρα στο Συνέδριο “Thessaloniki Summit 2017”