Ειδήσεις

Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή : Τρέχουμε και περπατάμε για τον Καρκίνο!


Σας προσκαλούμε στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού που έγινε ποτέ στη Στερεά Ελλάδα!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 11πμ στην παραλία Ραχών  διοργανώνουμε έναν αγώνα δρόμου- περιπάτου 5 χιλιομέτρων (Λιμάνι Ραχών – Φάρος – Λιμάνι Ραχών), με σκοπό με σκοπό τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. 

Τα χρήματα συλλέγονται  από την πώληση κόκκινων T-shirts “Raches4Life – Ράχες για τη Ζωή” τα οποία διατίθενται στην τιμή των 5 € καθώς και από ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν κάποιο είδος χορηγίας.

Για πρώτη χρονιά στόχος του Raches4life είναι να πουληθούν 2.500 μπλουζάκια  για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό των 13.000 € για την αγορά φορητού υπερήχου για τη διάγνωση καρκινικών όγκων. Το Νοσοκομείο Λαμίας μας αφορά όλους, και ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ανάγκη είναι επιτακτική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το από που μπορείτε να προμηθευτείτε τα μπλουζάκια, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας www.facebook.com/raches4life ή τηλεφωνικά στο 6987757229, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, συντονιστής της δράσης.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Στυλίδας.

Φορέστε το κόκκινο μπλουζάκι και .. σας περιμένουμε!

Το έχουμε ανάγκη όλοι!!

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 τα παιδιά ζωγραφίζουν!
Επόμενο άρθρο Το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας συγχαρητήρια τους μαθητές του