Ειδήσεις

Lamia Night & Run: Μια πετυχημένη αθλητική διοργάνωση


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη χρονιά η μεγάλη αθλητική διοργάνωση με τίτλο «Lamia Night & Run» στην πόλη της Λαμίας. Τον αγώνα διοργάνωσε η Ερίβωλος Φθία Κοιν.Σ.Επ.  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με θεσμικούς υποστηρικτές το Δήμο Λαμιέων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας και με μέγα χορηγό την Autovision Καραφέρης ΕΠΕ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε δέσμη αγώνων δρόμου 10 χιλιομέτρων, 4,2 χιλιομέτρων και 600 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.  Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έτρεξαν στους δρόμους της πόλης της Λαμίας υποστηριζόμενοι από περισσότερους από 200 εθελοντές και καταχειροκροτούμενοι από αμέτρητους θεατές σε όλες τις διαδρομές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των 10 χιλιομέτρων στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Μίνου με χρόνο 34:43,  δεύτερος ο Μιχάλης Κολομοίρης  με χρόνο 35:06 και τρίτος ο Χρήστος Μπουτούλης  με χρόνο 36:11. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αναστασία Καρακατσάνη με χρόνο 38:49, δεύτερη η Ζωή Ανδρικοπούλου με χρόνο 41:45 και τρίτη η Μαρία Βανδουλάκη με χρόνο 46:53. Πρώτος αθλητής από την Λαμία τερμάτισε ο Βαγγέλης Δρόσος με χρόνο 41:15 και πρώτη αθλήτρια από την Λαμία η Τσίκνα Χαρά με χρόνο 47:18. Πρώτος αθλητής από την Λαμία τερμάτισε ο Βαγγέλης Δρόσος με χρόνο 41:15 και πρώτη αθλήτρια από την Λαμία η Τσίκνα Χαρά με χρόνο 47:18.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των 4,2 χιλιομέτρων στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Αναγνώστου Μάριος με χρόνο 14:55  δεύτερος ο Παναγιώτης Σπαθούλας με χρόνο 15:06 και τρίτος ο Νικολάου Κώστας με χρόνο 15:13. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Βασιλική Λίβα με χρόνο 16:56, δεύτερη η Φιλλίπα Πουλίδου με χρόνο 17:49 και τρίτη η Αναστασία Θωμαΐδου με χρόνο 19:22.

Στον αγώνα για παιδιά ΑμΕΑ συμμετείχαν 130 παιδιά με τους συνοδούς τους των συλλόγων ΑμΕΑ Ν. Φθιώτιδας, ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και το Ειδικό Νηπιαγωγείο.  .

Στην κατηγορία πολυπληθέστερη ομάδα πρώτη η ομάδα από τον Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας  Τραχίνα, δεύτερη ομάδα από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας  Βόλου,  τρίτη ομάδα από το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας και τέταρτη ομάδα από το 8ο Δημοτικό Λαμίας.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κου Ευθύμιου Καραΐσκου, έγινε κλήρωση με δώρο την συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης. Ο τυχερός από τους 32 αθλητές που  έκανε χρόνο καλύτερο από 45′:00” (net time καλύτερος χρόνος από 45′:00”, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της διοργάνωσης), είναι ο αθλητής με το νούμερο 506 Κατσιαβός Γεράσιμος.

Η διοργάνωση ευχαριστεί τους εθελοντές και τους θεατές που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους.

Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του αγώνα.

Τον Μέγα χορηγός Autovision Καραφέρης ΕΠΕ και τους χορηγούς Αθλητική εταιρεία Saucony, Group Center Hellas, Γυμναστήρια Home, Συρματουργία Μολιώτης, Next shop εκτυπώσεις, ΓΝΩΣΙΣ Computers, ΒΙΚΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, X-TREME STORES, BIONAT Terra nova, THEODOROPOULOS TRAVEL, το Ble’ coffe Bar and more, τα Οπτικά SUPEROPTICS και τον Γ. ΝΤΕΛΗΣ Σκαλωσιές Κερκίδες Εξέδρες.

Τους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ 1, ΕΡΑ Σπορ, Κανάλι Ένα, gazzetta.gr, runningmagazine.gr, sportevent.gr  και runningnews.gr

Επίσης τους δωροθέτες – υποστηρικτές. Ξενοδοχείο Αθηνά,  Margianos Multiliving Interiors, ΠΡΑΞΙΣ πελματογράφηση, personal trainer Κώστα Βάλβη, Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας, Γαλάνης πυροτεχνήματα – μπαλόνια, Ευρωπαϊκή Πίστη, ΕΛΤΑ Courier

Το Περιφερειακό τμήμα Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας – Βοιωτίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για την σημαντική εργασία που προσέφεραν στην διοργάνωση και την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Λαμίας για την ενημέρωση των εθελοντών.

Και τέλος την Αστυνομική Διεύθυνση και όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Χρ. Σταϊκούρα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Επόμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο Ν. Φθιώτιδας για το ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο