Ειδήσεις

«Kamena Vourla Open»: Τελευταία ευκαιρία για βαθμούς πριν τους τελικούς


Στην τελική ευθεία έχει μπει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2023 και επόμενος σταθμός είναι τα Καμένα Βούρλα. Στη Λουτρόπολη της Φθιώτιδας θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Ιουλίου το τουρνουά «Kamena Vourla Open», που αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, του «STAR Κεντρικής Ελλάδας» και της North Area Beach Volley Circuit, με την ευγενική χορηγία της ΙΝΤΕΡΚΑΤ.

Το τουρνουά έχει έναν από τους μεγαλύτερους συντελεστές στην πανελλήνια βαθμολογία (0,8) και αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες που συμμετέχουν στο σιρκουί για την απόκτηση βαθμών, πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ενώ θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για αρκετές ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο «Agios Nikolaos Finals».

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην παραλία «Isabella» στα Καμένα Βούρλα, εκεί όπου είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τουρνουά μπιτς βόλεϊ στον Νομό Φθιώτιδας το 1991 και ακολούθησαν πολλά και μεγάλα τουρνουά. Η διοργάνωση επέστρεψε το 2022 και συνεχίζεται αναβαθμισμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού πλέον θα υπάρχουν δύο γήπεδα.

Συνολικά 46 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή, με τα προκριματικά των ανδρών να ξεκινούν το πρωί της Παρασκευής και των γυναικών το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Από το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση και οδηγίες για το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων