Ειδήσεις

Family Nights: «Καρό Νίντζα» στις 30 & 31/8


Η τελευταία προβολή του Θερινού Σινεμά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης την Δευτέρα 30 Αυγούστου με την  Παιδική ταινία animation «ΚΑΡΟ ΝΙΝΤΖΑ» στις 21.15 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. 

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Άλεξ παίρνει μια κούκλα Νίντζα ως δώρο από τον θείο του που επέστρεψε από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη. Προς έκπληξή του διαπιστώνει ότι αυτή η κούκλα με την καρό στολή είναι ζωντανή κι έχει τη δύναμη να τον βοηθήσει να με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο.  Ο Άλεξ θέλει να ανταποδώσει  τη χάρη στον Καρό Νίντζα, αλλά σύντομα μαθαίνει ότι εκείνος βρίσκεται σε μια αποστολή εκδίκησης.

 Η επιτυχία του «Καρό Νίντζα» οφείλεται  στον εκπληκτικό τρόπο που η ταινία μπορεί να απευθυνθεί σε διαφορετικές ομάδες θεατών, ηλικιών από 10 έως …99 ετών,  έχοντας να πει κάτι διαφορετικό στον καθένα, μιλώντας στην γλωσσά του! Έτσι, θέματα όπως το bullying, η κοινωνική ευθύνη, τα ναρκωτικά, θίγονται με έναν πλήρως κατανοητό και συναρπαστικό τρόπο, δίχως η ταινία να χάνει ούτε μια στιγμή την αιχμή και το χιούμορ της.

Μία ταινία γοητευτική τόσο για παιδιά όσο και για έφηβους θεατές, που με φρέσκια και ανεπιτήδευτη ματιά, διηγείται την ιστορία ενός παιδιού που ξεπερνάει τους φόβους του και καταφέρνει να πολεμήσει για όσα επιθυμεί. Μια εξαιρετικά επίκαιρη ταινία, εξίσου συναρπαστική για όλες τις ηλικίες, γονείς και παιδιά.

Σκηνοθεσία:Anders Matthesen

Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Διάρκεια: 80′

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Jtapyywj4y0

 

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15/ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€, Facebook: https://www.facebook.com/dipetheroumelis/about?ref=page_internal

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης,  Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ&ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Εκδηλώσεις «Θερμοπύλεια 2021»
Επόμενο άρθρο Ιανός: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση έργων προϋπολογισμού 33.500.000 € σε περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας