Ειδήσεις

9 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


 Εννέα (9) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών (1 άτομο), του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (4 άτομα), των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου (2 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (1 άτομο) και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις κατασχέθηκαν συνολικά (456,95) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Επιπλέον, σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς κατασχέθηκαν δέκα (10) φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ενώ επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Προηγούμενο άρθρο Στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης του Δήμου Λοκρών διεξάχθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διελκυστίνδας
Επόμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Η αγάπη είναι οι πράξεις μας»