Ειδήσεις

8 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων τέσσερις ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος  Ασφάλειας Χαλκίδας (3 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας υπηρεσίας (1 άτομο), του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (1 άτομο), της ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών (1 άτομο), του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας (1 άτομο) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία, φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Διανομή προϊόντων στις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από το Δήμο Λαμιέων και τους Δήμους-εταίρους
Επόμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Ανοίγουμε διάπλατα ακόμη μια θαλάσσια πύλη ανάπτυξης για την Φθιώτιδα και όλη την Στερεά Ελλάδα