Ειδήσεις

8 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Εύβοιας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών (3 άτομα), της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (2 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ειδικότερα, σε (6) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα και τρίφτες κάνναβης.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη - πεζοπορία στο Μαρτυρικό Δίστομο
Επόμενο άρθρο Ξεκινούν έργα άρδευσης και αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Π.Ε. Φθιώτιδας