Ειδήσεις

7 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Επτά (7) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, εκ των οποίων έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και του Αστυνομικού Σταθμού Στύρων του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου Ευβοίας.

Ειδικότερα, σε (7) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε το 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ι.Μ. Φθιώτιδος
Επόμενο άρθρο Βιργινία Στεργίου: Ο Δήμος Στυλίδας ξαναγεννιέται