Ειδήσεις

Χρ. Σταϊκούρας: «Η κυβέρνηση αρνείται ακόμα και την πληροφόρηση για τον αξονικό τομογράφο του Γ.Ν. Λαμίας»


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει συνεχώς ρεσιτάλ ετσιθελισμού.

Δυστυχώς, δεν απαντά, όπως έχει υποχρέωση, για την πορεία υλοποίησης της προμήθειας νέου αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, που θα έπρεπε να έχει ήδη προ πολλού ολοκληρωθεί, αφού οι πόροι υφίστανται και είναι διαθέσιμοι από το 2014.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας χρειάστηκε 22 ημέρες για να απαντήσει σε σχετική επιστολή που του απέστειλα.

Χρειάστηκε τόσες μέρες για να μας παραπέμψει τελικά στην πολιτική ηγεσία του.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Η Υπηρεσία μας έχει ενημερώσει σχετικά τις Προϊστάμενες Αρχές της, από τις οποίες μπορείτε να λάβετε τα απαιτούμενα στοιχεία και στις οποίες ήδη έχετε στο παρελθόν απευθυνθεί» (Συνημμένο 1).

Και τούτο παρά το γεγονός ότι, στην επιστολή που του είχα αποστείλει, αναφέρω πως «παρά τις συνεχείς Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις μου προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας (οι πιο πρόσφατες με υπ’ αριθ. πρωτ. 3920/06.03.2017 και 4937/10.04.2017), απάντηση δεν έχω ακόμη λάβει» (Συνημμένο 2).

Με λίγα λόγια, «από τον Άννα στον Καϊάφα».

Συμπέρασμα: ο τομέας υγείας της δήθεν αριστερής διακυβέρνησης, αφού προφανώς επί 2,5 χρόνια δεν έχει προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος, κρύβεται και, μη τηρώντας τη δεοντολογία, αρνείται ακόμη και να πληροφορήσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ως οφείλει, για ένα κρίσιμο ζήτημα.

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας
Επόμενο άρθρο Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας