Ειδήσεις

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρτίνου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μαρτίνου» που έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στις 20:30 στην Πλατεία Βάσσου Μαυροβουνιώτη στο Μαρτίνο του Δήμου Λοκρών. Το Φεστιβάλ συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λοκρών και η Κοινότητα Μαρτίνου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Σύλλογος «Το Μαρτίνο».

Συμμετείχαν τα χορευτικά: του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λάρυμνας, της Ομάδας Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, του Χορευτικού – Πολιτιστικού και Μουσικού Συλλόγου «Το Αντάμωμα» του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και του Πολιτιστικού και Χορευτικού Συλλόγου «Το Μαρτίνο». Τα χορευτικά συνόδευσε η Ορχήστρα του Δημήτρη Κώτσικα με την Αντριάνα Μόκα στο δημοτικό τραγούδι.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρτίνου κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου. Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο Αντιδήμαρχος Μαλεσίνας κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ιωάννης Μπονόβας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λιόλιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Καλλής, κ. Μάιτα Γιαννοπούλου, κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Η Ιστορική επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Αγάθωνος
Επόμενο άρθρο Δήλωση Χρήστου Σταϊκούρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών