Ειδήσεις

Υπεγράφη η επιταγή αποζημίωσης δικαιούχων απαλλοτρίωσης από το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων»


Σε συνέχεια σχετικού Δελτίου Τύπου της προηγούμενης Κυριακής, 1ης Αυγούστου 2021, και συνεπής προς τα χρονοδιαγράμματα που ετέθησαν σε αυτό, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών υπέγραψε την σχετική επιταγή που αφορά αποζημίωση δικαιούχων για εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί, σχετικά με το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ως εποπτεύον Υπουργείο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος που εμπλέκεται στη διαδικασία, θα παρακολουθεί στενά τη σχετική διαδικασία, ώστε ο χρόνος αναμονής των δικαιούχων να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Επαναλαμβάνω ότι θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι τη καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση παράτασης για την υποβολή των αιτήσεων που αφορούν το πρόγραμμα: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2021 - 2022» για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων
Επόμενο άρθρο Διεξαγωγή rapid tests στη Γλύφα την Τετάρτη 4 Αυγούστου