Ειδήσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας για το Πολυτεχνείο


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους τα δυσβάστακτα βάρη της κρίσης και των μνημονίων, την ώρα που οι άνεργοι και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρα και απαιτητά.

Η απάντηση μας στη λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών των Θεσμών και των μνημονιακών Κυβερνήσεων των τελευταίων εννέα χρόνων, είναι ο Αγώνας, γιατί όταν η ελευθερία πνίγεται μέσα από τους νόμους και τις διατάξεις των Μνημονίων, της φτώχειας και της ύφεσης, τότε το μήνυμα «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του ξεσηκωμού του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ θα είναι επίκαιρο σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της κοινωνίας και του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο νάντηση εργασίας του Τομέα Οικονομικών της ΝΔ με την ΕΕΤ