Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καταγγέλλει τη δίωξη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ


Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καταγγέλλει τη δίωξη της Προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτης Ρέτζιου.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας το νόμο Χρυσοχοΐδη για τον περιορισμό των διαδηλώσεων παραπέμπει σε δίκητηνσυναδέλφισσα πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ.

Η κυβέρνηση εντείνει την αντιλαϊκή πολιτική, τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού.

Η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα της ενάντια στο κίνημα σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσει την κλιμάκωση κινητοποιήσεων που αναπτύσσεται σε πολλά μέρη της χώρας μας από τους εργαζόμενους με το οργανωμένο κίνημα.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας την καταστολή και την τρομοκρατία.

Η κυβέρνηση στήνει εργατοδικία απέναντι στους εργαζόμενους που το προηγούμενο διάστημα διαδήλωσαν για μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία, κυνηγάει όσους οργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτά.

Η κυβέρνηση αυτό που φοβάται αυτό θα πάθει !!!!!!

Το οργανωμένο εργατικό ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει την ανοδική τουπορεία με δυνάμωμά της πάλης και της αλληλεγγύης.

Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης να τσακίσει κι άλλο τη ζωή των εργαζομένων και του λαού με ένα κίνημα αδύναμο όπως το ονειρεύεται  θα πέσουν στο κενό.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει του λαού η πάλη θα τη σπάσει.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: Πράσινο φως για το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας
Επόμενο άρθρο Στη Λαμία διεξάγεται το τριήμερο 7 – 9 Οκτωβρίου το 3ο Τουρνουά Volley Γυναικών «Λεωνίδεια 2022»