Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους


Οι εργαζόμενοι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες.   Οι εργαζόμενοι ενώ εργάζονται κανονικά στη δουλειά τους αντί για το μισθό τους παίρνουν έναντι.  Οι εργαζόμενοι στην Ένωσή Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας δεν ξέρουν πότε θα πληρωθούν και πόσα θα πάρουν.

Πρέπει να «ενοχλούν» κάθε τόσο οι ίδιοι τη διοίκηση για να πάρουν ένα μόνο μέρος του μισθού.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών έχει σε καθεστώς απληρωσιάς τους εργαζομένους της εδώ και αρκετό καιρό.

Γίνεται κατανοητό πως το γάλα, το γιαούρτι, αλλά και όλα τα πολύτιμα χρήσιμαπροϊόντα για το λαό παράγονται από απλήρωτους εργαζόμενους.

Γίνεται κατανοητό πώς και με ολόκληρο το μισθό κάποιος εργαζόμενος, με την ακρίβεια, με τις απανωτές αυξήσεις που υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα, η εργατική λαϊκή οικογένεια συνολικά δυσκολεύεται να βγάλει πέρα το μήνα. Η κατάσταση για τους απλήρωτους συναδέλφους είναι λοιπόν πολύ δύσκολη.

Καλούμε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης να δείξει την απαραίτητη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των εργαζομένων και να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστάει.

Καθώς επίσης να καταβάλει σε σταθερή μηνιαία βάση το σύνολο των αποδοχών των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας  έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει για αυτό το θέμα με τη διοίκηση της Ένωσης και αντιμετώπισε παγερή αδιαφορία.

Καλούμε την ένωση αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας να αναλάβει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους και θα  χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

 

Το διοικητικό συμβούλιο.

 

Προηγούμενο άρθρο Καθαρισμοί ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου
Επόμενο άρθρο Κλειστό για εξόφληση οφειλών το Ταμείο του Δήμου Λαμιέων