Ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ & της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνου Μίχαλου


Συγκλονισμένος δηλώνει ο επιχειρηματικός κόσμος από την αναπάντεχη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, ενός αγαπητού και άξιου συναδέλφου, ενός οραματιστή, που το όνομά του συνδέθηκε με τον επιμελητηριακό θεσμό και τις αξίες του, που λειτουργούσε συλλογικά και άοκνα για την προώθηση των συμφερόντων του υγιούς επιχειρείν. Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε έκτακτη εκ περιφοράς συνεδρίασή της, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Λαμία, 9 Αυγούστου 2021

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου, αποφασίζει τα ακόλουθα:

  1. Να εκφραστεί η βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου & των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους οικείους του, προς το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ & της Κ.Ε.Ε.Ε.
  2. Να εκπροσωπηθεί το Επιμελητήριο από τον Πρόεδρό του κ. Αθανάσιο Κυρίτση και εκπροσώπους του στην εξόδια ακολουθία.
  3.  Να κατατεθεί – αντί στεφάνου – χρηματικό ποσό προς τιμήν του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του.
  4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση της Δ.Ε. & του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Κυρίτσης

Τα μέλη

Παναγιώτης Αρβανίτης

Δημήτριος Σαμαράς

Δημήτριος Ρίζος

Κωνσταντίνος Καραγεώργος

Νικόλαος Σοφιανός

Χρήστος Σανίδας

Προηγούμενο άρθρο Διεξαγωγή rapid tests στη Γλύφα και στην Παραλία Ραχών την Τετάρτη 11 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο Ένταξη των πληγέντων της Μαλεσίνας από την Πυρκαγιά της 6ης Αυγούστου 2021 στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων