Ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του μέσω τηλεδιάσκεψης


Στις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε & εν μέσω υγειονομικής κρίσης το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του για τον ερχομό του νέου έτους μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, ευχήθηκε σε όλους μια υγιή & ασφαλή χρονιά, με λιγότερα προβλήματα για τις επιχειρήσεις & την κοινωνία. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ένωσης δυνάμεων για την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη βελτίωση  του επιχειρηματικού κλίματος ευχόμενος παράλληλα πως όλοι μαζί ενωμένοι χρειάζεται να ξεπεράσουμε την κρίση με ανοιχτές επιχειρήσεις και την κοινωνία όρθια.

Στους τυχερούς της εκδήλωσης, ο Νομικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου μας κ. Σκλαβούνος και η επιχείρηση μέλος μας Χριστόπουλος Ιωάννης που κέρδισαν τα 2 φλουριά, τα οποία αντιστοιχούν σε δύο συλλεκτικά νομίσματα της επιτροπής «Ελλάδα 2021», την 1η δραχμή που κυκλοφόρησε καθώς και το 1ο νόμισμα (φοίνικα) του Ελληνικού Κράτους τα οποία δημιουργήθηκαν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου από την Επανάσταση του 1821.

Οι τυχεροί αναδείχθηκαν μέσα από δύο τυχαίες ηλεκτρονικές κληρώσεις, μία μεταξύ των μελών της Διοίκησης, των συνεργατών & του προσωπικού και μία μεταξύ του μητρώου των επιχειρήσεων – μελών μας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Γεώργιου Κοτρωνιά με τον Διευθύντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ
Επόμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές Λαϊκής Αγοράς του Σαββάτου 13/3