Ειδήσεις

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής


Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και διοργανώνει συναυλία στο Αμφιθέατρο, στον προαύλιο χώρο του Ωδείου που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ.

Το Τμήμα Τραγουδιού και το φωνητικό σύνολο HomoVocalisσας προσκαλούν να απολαύσετε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ παρέα με παλιές και σύγχρονες επιτυχίες. Σπουδαστές και καθηγητές αποτίουν το δικό τους φόρο τιμής στην παγκόσμια γλώσσα της μουσικής.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής ξεκίνησε από το Παρίσι το 1982. Η Αθήνα το 1985 ήταν η πρώτη πόλη, εκτός Γαλλίας, που γιόρτασε την Ημέρα αυτή η οποία έκτοτε καθιερώθηκε ως θεσμός σε πολλές χώρες και κάθε χρόνο με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο γιορτάζουν οι μουσικοί.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές: Δέσποινα Αγγελούση, Μαλβίνα-Φιλαρέτη Βεργιόγλου, Παρίνα Γερανιού, Μαρία Γιουσέφ, Χριστίνα Δημητράκη, Δημήτρης Θεοδωρογιάννης, Αφροδίτη Καραΐσκου, Κωνσταντίνος Κουλός, ΠιπίναΜάργαρη, Γιάννης Παπαϊωάννου, Μαρία Πασχαλίδου, Λάμπρος Υφαντής και Νίκος Ζαχαρόπουλος.

Οι καθηγητές: Ιωάννης Συγγούνης, Θοδωρής Παπαδογιάννης και ΛίληΒαρακλιώτη.

Και το φωνητικό σύνολο HomoVocalis που απαρτίζεται από τους: Μαριάννα Ροντογιάννη, Αφροδίτη Καραΐσκου, Παρίνα Γερανιού, Δέσποινα Αγγελούση, Κωνσταντίνος Κουλός, Αθανάσιος Γκεμπέσακας, Γεώργιος Σταυρόπουλος, Λίλη Βαρακλιώτη.

Προηγούμενο άρθρο Street party στην οδό Καζούλη
Επόμενο άρθρο Δεύτερος Αεροψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών