Ειδήσεις

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου η εξόδιο ακολουθία του Πρεσβυτέρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη την  Κυριακή 30 Οκτωβρίου  το απόγευμα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος των Μεταλλείων, το οποίο στοίχησε τις ζωές  του Πρεσβυτέρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Στυλιανού Καρβούνη και  του άτυχου συνεπιβάτη του,  ιεροψάλτη Χρήστου Καμαρίτσα.

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος πενθεί για τον άδικο χαμό τους και εκφράζει στις οικογένειες τους τα  θερμά της συλλυπητήρια και την εξ ύψους παρηγορία.

Ο μακαριστός Πρεσβύτερος π. Στυλιανός Καρβούνης γεννήθηκε το 1935 στο Παλαμά Δομοκού , ήταν έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών έλαβε τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της ιεροσύνης από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρό Δαμασκηνό το έτος 1990. Έκτοτε υπηρετούσε ως εφημέριος την Ενορία της Λεύκας Δομοκού και εξυπηρετούσε τις ανάγκες και στην Ενορία της  Νέας  Μάκρισης  με συνέπεια και ζήλο.

Η Εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος ιερέως θα τελεσθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Λεύκα Δομοκού.

 

Πηγή: imfth.gr

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Στυλίδας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει ενόψει της χειμερινής περιόδου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Φθιώτιδας