Ειδήσεις

Τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Σοφίας και της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας στην πόλη της Λαμίας


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε, ότι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του  Iερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας, υπo του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, κ. Συμεών, του ιερού κλήρου και του πιστού λαού, η επίσημη υποδοχή των Ιερών και Χαριτόβρυτων Λειψάνων της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Σοφίας και της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας.

Προσκαλούνται όλοι οι πιστοί να συμμετάσχουν στην υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, αλλά και στις υπόλοιπες λατρευτικές Ιερές Ακολουθίες, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λαμίας. Μάλιστα, ο ΙερὸςΝαὸς, από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2024, θα παραμένει καθημερινὰανοικτὸς, από τις 06:30 το πρωί έως και τις 10:00 το βράδυ.

Σημειώνεται, ότι τα Ιερά Λείψανα των δύο αυτών Αγίων Γυναικών της Εκκλησίας μας, θα παραμείνουν πλέον μόνιμα στην νεόδμητη ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας, προς διαρκή ευλογία και αγιασμό των πιστών της Μητροπόλεώς μας, δωρεά στην Ιερά Μητρόπολή μας υπό τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και υπό της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα με τον Ουκρανό Υπουργό Επικρατείας Oleh Nemchinov
Επόμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Είμαστε στο πλευρό των αγροτών