Ειδήσεις

Τα αλιευτικά καταφύγια Γλύφας και Αχλαδίου του Δήμου Στυλίδας επισκέφτηκε η Δήμαρχος Στυλίδας


Τα αλιευτικά καταφύγια Γλύφας και Αχλαδίου του Δήμου Στυλίδας επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Οικονόμου και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ενημέρωσης για την πορεία των εργασιών επέκτασης των αλιευτικών καταφυγίων που ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών, δύο έργων που με την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να αναβαθμίσουν τις παροχές των καταφυγίων, δημιουργώντας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον σε αυτά.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν 74 θέσεις ελλιμενισμού αλιευτικών σκαφών στο καταφύγιο του Αχλαδίου και άλλες 31 στο αντίστοιχο της Γλύφας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας ευχαριστεί θερμά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για αυτά τα δύο σημαντικότατα έργα που θα δώσουν «ανάσα» στους αλιείς της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και στην τοπική οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και στην αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εργασίας. Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών που επιτέλους ικανοποιείται. Οι εργασίες ξεκίνησαν με γρήγορους ρυθμούς, όπως παρατηρήσαμε, από το καταφύγιο της Γλύφας, το οποίο και επισκεφτήκαμε. Η Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά και τους αλιείες των περιοχών του Αχλαδίου και  της Γλύφας για τη στήριξή τους.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                           Δήμου Στυλίδας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα «Λουτρά Υπάτης: Πρότυπος Τουριστικός Προορισμός – Ολοκληρωμένη Διαχείριση – Βιώσιμη Ανάπτυξη»
Επόμενο άρθρο Νέες δράσεις στήριξης γυναικών για την ενασχόλησή τους στον τομέα των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας