Ειδήσεις

Συντονισμός δράσεων του 8ου ΠΤ Οικονομικού Επιμελητηρίου για υποστήριξη των λογιστών-φοροτεχνικών


Με αφορμή τη νέα κινητοποίηση των λογιστών φοροτεχνικών, που αποσκοπεί στην ικανοποίηση σειράς δίκαιων αιτημάτων του κλάδου, το 8ο ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  (ΟΕΕ) εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων.

Οι απαιτήσεις της Πολιτείας  βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη ούτε ο βαθμός δυσκολίας, ούτε ο απαιτούμενος χρόνος  υλοποίησης, ούτε το γεγονός ότι οι  λογιστές επιφορτίζονται de facto με υποχρεώσεις άσχετες με τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Υπό αυτές τις συνθήκες και  δεδομένου ότι ο κλάδος των λογιστών φοροτεχνικών αποτελεί βασικό πυλώνα του Οικονομικού Επιμελητηρίου θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μας την έμπρακτη υποστήριξη των τεκμηριωμένων θέσεών του.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η Κεντρική διοίκηση του ΟΕΕ έχει ήδη προβεί σε μια σειρά ενεργειών όπως, η πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου του ΟΕΕ με τον Υφυπουργό Οικονομικών και το Διοικητή της ΑΑΔΕ καθώς επίσης και η συγκρότηση τεχνικής ομάδας εργασίας αποτελούμενη από στελέχη του Υπουργείου Εργασίας  και λογιστές πυροτέχνες μέλη του ΟΕΕ.

Σε  ότι αφορά την περιοχή ευθύνης μας, το 8ο ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου θα επιδιώξει το συντονισμό των δράσεών του με του Συλλόγους Λογιστών – Φοροτεχνικών σε Φθιώτιδα , Φωκίδα και Ευρυτανία με στόχο την από κοινού διερεύνηση δυνατοτήτων και αναζήτηση τρόπων που θα αποσκοπούν στην αποτελεσματικότερη υποστήριξη  του διεκδικητικού πλαισίου των συναδέλφων λογιστών φοροτεχνικών.

Για το ΔΣ

 

Ο Πρόεδρος

 

Σπύρος Βογιατζής

Προηγούμενο άρθρο Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια Χρ. Σταϊκούρα για τις δωρεές στη δημόσια υγεία της Φθιώτιδας