Ειδήσεις

Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. ΠΑΣ Λαμία 1964 με το Σωματείο ΑμεΑ «Μαλιακός»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου στα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Καλαμάτας Μαυρίκας ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ τους αγώνες της Π.Α.Ε. αφού τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα ιδρύσεως από τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, πρωτοβουλία που θα την υποστηρίξει το σωματείο ΑΜΕΑ. Επίσης ο κ. Καλαμάτας Μαυρίκας μετά την εγγραφή του στο σύλλογό μας, συμπλήρωσε και αίτηση έκδοσης αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.

Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας να μεταφέρει στο σωματείο ΑΜΕΑ τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το έργο το οποίο επιτελείται, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κάποια αιτήματα που αφορούν την ευκολότερη παρακολούθηση των αγώνων στο ΔΑΚ  ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

Εκ του Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Καλούμαστε από τώρα να ζήσουμε την Βασιλεία του Θεού»
Επόμενο άρθρο Ερώτηση Γ. Κοτρωνιά στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις «Λευκές Περιοχές»