Ειδήσεις

Συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Ερασιτέχνη με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ


Πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας αντιπροσωπείας του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Ερασιτέχνη αποτελούμενη από τους Πρόεδρο, Α΄ Αντιπρόεδρο και Γενικό Γραμματέα με τους Πανουργιά Παπαϊωάννου και Γιώργο Ποντίκα μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της Π.Α.Ε. αντίστοιχα.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη μετέφερε στους αξιωματούχους της Π.Α.Ε. τα συγχαρητήρια όλων των μελών του σωματείου για την επιτυχημένη κι εφέτοςπορεία της ομάδοςστο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE 1.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις του Ερασιτέχνη στο άμεσο μέλλον, ενώ κοινοποιήθηκαν προτάσεις κι αιτήματα των μελών του συλλόγου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Α.Ε..

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές εκατέρωθεν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και τη διαπίστωση ότι οι συναντήσεις αυτές πρέπει να επαναλαμβάνονται τακτικά γιατί είναι εποικοδομητικές.

 

Εκ του Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο "Βοήθησε και εσύ να μεγαλώσει η αγκαλιά μας" - Έρανος Αγάπης Ι.Μ. Φθιώτιδος 2021
Επόμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 19 - 23 Μαΐου 2021