Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Δομοκού Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δομοκού, κ. Τζιαχρήστα Δημήτρη, είχε ο Γενικός Γραμματέας  της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την επίσκεψη του στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Τζιαχρήστας υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε στο Δημαρχείο Δομοκού.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.  Κουτσούμπας ενημερώθηκε για τα έργα και τις ενέργειες  που καταβάλλει η Δημοτική αρχή ώστε να εξασφαλίσει μια βελτιωμένη καθημερινότητα στους δημότες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν  τα προβλήματα  που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης με κυριότερο  το μείζον θέμα της άνισης  κατανομής  των χρηματοδοτήσεων. Ο κ. Τζιαχρήστας τόνισε ότι η δίκαιη κατανομή των χρηματοδοτήσεων είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί την πλειοψηφία των Δήμων και κρίνεται απαραίτητη για την επιβίωση τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα  που αφορούν τον αγροτικό τομέα, καθώς, επίσης, το ζήτημα της άρδευσης, της κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων και της χρηματοδότησης των αποχετευτικών δικτύων.

Επιπλέον, αναφέρθηκαν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Δομοκού και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας  της  υποστελέχωσης του.

Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε από την πλευρά του τον Δήμαρχο Δομοκού ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έλθουν εις πέρας και να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.

Προηγούμενο άρθρο Γεωργικές προειδοποιήσεις για την τομάτα θερμοκηπίου
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς