Ειδήσεις

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «ANUGA»


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχοντας ως βασικό του μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών μας και συνεχίζοντας την πολιτική της εξωστρέφειας και την παρουσία του μέσα από τις επιχειρήσεις του νομού μας σε εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού συμμετέχει στην πρωτοβουλία συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας για την από κοινού παρουσία παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, “ ANUGA 2017”.

Η Έκθεση θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, η οποία διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια, και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι εκθέτες που θα το αποφασίσουν, θα συμμετάσχουν σε ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειάς που θα μας παρέχει το ENTERPRISE GREECE, ο εθνικός φορέας προώθησης εξαγωγών.

Κατόπιν συνεννόησης με τους ιθύνοντες του φορέα, καταλήξαμε σε σχεδιασμό ενιαίου περίπτερου της Περιφέρειας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά minimum 9 τ.μ.

Για επιπλέον προαιρετικές παροχές και εξοπλισμό υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις τις οποίες θα αποφασίσει ο κάθε εκθέτης σε συνεννόηση με το ENTERPRISE GREECE.

Πέρα από τον συντονισμό της αποστολής μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του Στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα καλύψει οικονομικά το 35% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη. Το συνολικό κόστος περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου, την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό, την αποστολή των εκθεμάτων, καθώς και το registration fee. Στο συνολικό κόστος, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Πέρα από την ενίσχυση της Περιφέρειας, υπάρχει βούληση εκ μέρους του Επιμελητηρίου μας να συνδράμουμε και εμείς οικονομικά για μέρος από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση των μελών μας. Το ποσό που θα επιδοτήσει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε κάθε επιχείρηση – μέλος μας που θα αποφασίσει να συμμετάσχει, ανέρχεται σε 1500 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 3 Μαρτίου 2017, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (αποστολή στο e-mail:k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr) και κοινοποίηση στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr , παράλληλα επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας (τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail: info@fthiotidoscc.gr , υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρ. Παπαβασιλείου), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο “Συναγερμός” για την Γρίπη των πτηνών
Επόμενο άρθρο Αποκριάτικος χορός συλλόγου Διβριωτών