Ειδήσεις

Συμμετοχή στην 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για τη δυνατότητα συμμετοχής στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προτίθεται να επιδοτήσει μεγάλο μέρος της συμμετοχής των μελών του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση.

Όσες επιχειρήσεις – μέλη μας επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το αργότερο έως τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 (Υπεύθυνος επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου – τηλ. 2231022112, 6972927017 emailinfo@fthiotidoscc.grchristoforos.papavasiliou@gmail.com).

Με δεδομένο τα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα, το έντονο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και με σκοπό την άρτια διοργάνωση της συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Προηγούμενο άρθρο Γεωργικές προειδοποιήσεις ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια
Επόμενο άρθρο Υποβολή Πρότασης ΜΕΑ - ΧΥΤΥ Λαμίας από τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας