Ειδήσεις

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας από τον Δήμο Λοκρών


Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Κ.Ε.Δ.Ε. για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, ο Δήμος Λοκρών σας καλεί να συνδράμετε μπροστά σε αυτή την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν μείνει άστεγοι σε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας έχουν αποδείξει και στο παρελθόν την αλληλεγγύη τους απέναντι σε δοκιμαζόμενους πολίτες από φυσικές καταστροφές. Σας καλούμε να συνδράμετε για μια ακόμη φορά ενισχύοντας την προσπάθεια αλληλεγγύης με τη συλλογή των εξής ειδών:

  • Κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, υπνόσακοι, μαξιλάρια, φακοί
  • Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές
  • Παιδικές πάνες και πάνες τρίτης ηλικίας
  • Είδη ρουχισμού: Μόνο γάντια, κασκόλ, σκούφους, κάλτσες

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 8:00 έως 15:00, στα γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε Μαλεσίνα, Λιβανάτες και Μαρτίνο και στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

Για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις καλείτε τις παραπάνω ώρες στο Κέντρο Κοινότητας στην Αταλάντη στο τηλ: 22330- 81052, στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαλεσίνας στο τηλ: 22330-89600, στο Βοήθεια στο Σπίτι Λιβανάτων στο τηλ: 22330-31495 και στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαρτίνου στο τηλ: 22330-61111.

Προηγούμενο άρθρο Οικοδομικές Άδειες στην Παραλία Ραχών: Το πρώτο, δύσκολο βήμα υλοποιήθηκε
Επόμενο άρθρο Απόφαση αναστολής λειτουργίας σχολικών μονάδων Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας