Ειδήσεις

Στο Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας ο Υπουργός Οικονομικών και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων


Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, κος Ευάγγελος Γ. Μπλούνας υποδέχθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, στη Στυλίδα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας για τα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο, ενώ ο Υπουργός και ο Γενικός είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Λιμενικής Επιτροπής Φθιώτιδας.

Τέθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης έργων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, τα οποία το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας κρίνει πως είναι απαραίτητα για να επιτελέσει το ρόλο του, στη βάση του πρωταρχικού στόχου του Λιμενικού Ταμείου: της ανάπτυξης των Λιμένων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας και στο Τελωνείο Στυλίδας, όπου συζητήθηκαν θέματα του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας και θέματα αρμοδιοτήτων τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεωνκ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλοεπισκέφθηκαν τον Λιμένα Γλύφαςκαι το Λιμεναρχείο Γλύφας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του Λιμένα και του Αλιευτικού καταφυγίου.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Κυβέρνησης για την εξαιρετικά χρήσιμη και παραγωγική επίσκεψή τους, αλλά και για τη δέσμευσή τους να εξετάσουν προσεκτικά τα τεκμηριωμένα αιτήματα του Λιμενικού Ταμείου, τα αποτελέσματα των οποίων ευελπιστούμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

 

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας

 

Προηγούμενο άρθρο Πολιτική Προστασία Δήμου Λοκρών: Μέτρα Πυροπροστασίας και Πρόληψης Πυρκαγιάς
Επόμενο άρθρο Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οδήγησαν σε 17 συλλήψεις