Ειδήσεις

Στις 11 Ιουνίου 2016 η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας


Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και η Φθιωτική Αναπτυξιακή για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, θα ανοίξει τις πύλες της η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας,  που φέτος συμπληρώνει 50 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσία της, επιβεβαιώνοντας τον αναπτυξιακό της ρόλο για την Κεντρική Ελλάδα.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μια στενής συνεργασίας μεταξύ της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», του «ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», του «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ» της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ» και της «ΦΘΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ», που ολοκληρώθηκε χθες με την κατάρτιση ενός μνημονίου συνεργασίας τους, για να ξεπεραστούν τα ποικίλα προβλήματα της ΠΕΛ, που απειλούσαν με ματαίωση την διοργάνωση, μετά από 50χρόνια αδιάλειπτης αναπτυξιακής παρουσίας.

Η συνεργασία μεταξύ των φορέων για την διοργάνωση της 50ης ΠΕΛ αποτελεί το προοίμιο μιας αναπτυξιακής συνάντησης, που είναι βέβαιο ότι θα αγκαλιάσουν οι έμποροι οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες αλλά και οι πολίτες της Φθιώτιδας, που διαχρονικά έχουν στηρίξει την ΠΕΛ.

Προηγούμενο άρθρο Ο Παναγιώτης Ζυγούρης νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση συμμετοχής στην Υπαίθρια Έκθεση Τεχνών και Δραστηριοτήτων «Στενά-Λαμία 2016»