Ειδήσεις

Σεμινάριο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Marketing Greece για την Post-COVID-19 περίοδο


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειάς για αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων και καναλιών επικοινωνίας και με στόχο την αναβάθμιση του θεματικού τουριστικού προϊόντος και την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με την Marketing Greece, διαδικτυακό σεμινάριο για τον τουρισμό, με θέμα:

«Νέες τάσεις και ζητούμενα την Post-COVID-19 περίοδο. Η συνεργασία ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός νέου τουριστικού μοντέλου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε:

«Συνεχίζοντας την καθημερινή μας προσπάθεια πάντα στο πλευρό των επιχειρηματιών μας, σε ανοιχτή γραμμή με εκπροσώπους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με το βλέμμα μας στο μέλλον, δημιουργούμε το κατάλληλο έδαφος Τουριστικά για την post – COVID19 εποχή.»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό, Ενώσεις Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων, πάροχοι εμπειριών, travel agents, εργαζόμενοι επιχειρήσεων, Επιμελητήρια και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 11/12/20 και 15/12/20, στις 12.00 μ.μ. και οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο visitcentralgreece@pste.gov.gr, έως 9/12/20.

Προηγούμενο άρθρο 132 οι παραβάσεις στους ελέγχους για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Αρνητικά όλα τα τεστ covid-19 στους εργαζομένους του Δήμου Μακρακώμης