Ειδήσεις

Πρόσληψη Παιδαγωγού για την κάλυψη αναγκών των ΚΔΑΠ Δομοκού


Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών λειτουργίας των ΚΔΑΠ 2 της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ στην Ομβριακή. Η θέση αφορά την ειδικότητα ΠΕ Παιδαγωγού.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας και συγκεκριμένα από 3/1/2023 έως και 6/1/2023.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. (Δ/νση: Πλατεία Μουσών 1, Δομοκός τηλ: 2232350221) στην αρμόδια για την παραλαβή υπάλληλο κα. Ζησοπούλου Ευαγγελία καθημερινά από τις 08:00
π.μ. έως 15:00 μ.μ. ή να αποστείλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.zisopoulou@domokos.gr, εντός της ίδιας αποκλειστικής προθεσμίας.

Προηγούμενο άρθρο Xρ. Σταϊκούρας: Παρατείνεται έως 31.12.2023 η προθεσμία επαναφοράς της εποπτείας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μονίμων Αξιωματικών
Επόμενο άρθρο Απολογισμός δράσεων 2022 από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μενδενίτσας