Ειδήσεις

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων


Παρακαλείσθε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.30 μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καμένων Βούρλων, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 4η τακτική συνεδρίαση του έτους 2023, του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για λόγους πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με το άρθρο 78 του ν. 4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ α ́ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευομένων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού covid-19», η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί:

  • Δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την λίστα αποδεκτών, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού
  • Με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr) για όσους το επιθυμούν (θα σας αποσταλεί και ηλεκτρονική πρόσκληση)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων
  2. Πολυετής Προγραμματισμός Ανθρωπίνου Δυναμικού Δήμου Καμένων Βούρλων 2024-2027
  3. Εφαρμογή προγράμματος δακοκτονίας 2023
  4. Χορήγηση παράτασης της χρονικής διάρκειας της αριθμ. 7846/30-08-2022 Σύμβασης Προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ – ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ»
Προηγούμενο άρθρο Όμιλος Φίλων Δάσους: Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Αταλάντη (Παρασκευή 10/2/2023)