Ειδήσεις

Πρόσκληση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ»


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών & Οικοδομής «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ», που θα πραγματοποιηθεί από 15 Οκτωβρίου έως και 17 Οκτωβρίου  2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design, τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και που θα λάβουν μέρος στην έκθεση να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι η έδρα της επιχείρησης να είναι εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://buildexpogreece.com/

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στον στρατηγικό της σχεδιασμό για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα καλύψει το μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής ώστε ο κάθε εκθέτης να επιβαρυνθεί εφάπαξ με το ποσό των 500€ (πλέον Φ.Π.Α.). Διευκρινίζεται πως το ατομικό περίπτερο κάθε εκθέτη θα έχει εμβαδόν τουλάχιστον 10 m2. Το μέγεθος του εμβαδού θα εξαρτηθεί από το πλήθος των συμμετοχών στην έκθεση με το Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 500€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/y5Y1fgfuaMWxXAKo8

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: Ανεβαίνει στο 55% το ύψος της αποζημίωσης για τον Ιανό
Επόμενο άρθρο Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίας 4) στην Π.Ε. Φθιώτιδας - Ενημέρωση και οδηγίες