Ειδήσεις

Πρόσκληση για συμμετοχή σε ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας στην πλατεία Αταλάντης


Η ποδηλασία αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα στην Ελλάδα και ο κόσμος αγκαλιάζει το ποδήλατο ως μέσο άθλησης, ψυχαγωγίας και οικολογικής μετακίνησης. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Λοκρών, σε συνεργασία με το HERO 2030 και την οργανωτική υποστήριξη της enzyme, προσκαλεί τα παιδιά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στην Πλατεία Αταλάντης να συμμετάσχουν δωρεάν στην ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας.

Τα παιδιά σε μια πρωτότυπη πίστα δεξιοτεχνίας με εμπόδια όπως «Ο Σαλίγκαρος της Υγείας», «Η Πόρτα της Καινοτομίας», «Το Ζικ Ζακ της Συνεργασίας», κ.ά.,  θα μπορούν να γυμνάσουν το σώμα και τη σκέψη τους και να έρθουν σε επαφή με τους 17 Στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε, λαμβάνοντας έτσι ερεθίσματα για πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο που καλούνται να «κατακτήσουν».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται από τα ΚΔΑΠ δραστηριότητες ζωγραφικής. Στη διάρκεια της δράσης θα γίνει κλήρωση ενός ποδηλάτου.

Σας περιμένουμε με το ποδήλατο το κράνος και την θετική σας διάθεση!

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Προτεραιότητες η αποκατάσταση της προσβασιμότητας, η υλοποίηση ανθεκτικότερων έργων και η συντήρηση των υφιστάμενων
Επόμενο άρθρο Σχολικό βοήθημα 100 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»