Ειδήσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της Αγίας Παρασκευής Δομοκού


Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων & Δημοτικών Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. & Ν.Π.Ι.Δ. και ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από το βράδυ της 24ης μέχρι και το βράδυ της 26ης Ιουλίου 2021.

Κυριακή 25η Ιουλίου 2021

19:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός & Παράκληση

Δευτέρα 26η Ιουλίου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών

Ακολούθως στις 11:00 π.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δομοκού θα πραγματοποιηθεί η 29η Επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε συνεργασία με τον Δήμο Δομοκού με θέμα: «Η χάραξη των συνόρων του απελευθερωμένου Ελληνικού Κράτους».

12.30 Δεξίωση των επισήμων στην κεντρική πλατεία

21.30 Μουσική βραδιά στην κεντρική πλατεία Δομοκού

Στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής παρακαλούνται να παραβρεθούν οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι όλων των Θρησκευτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πολιτικών Αρχών, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ., Οργανισμών με όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας τους, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και οι κάτοικοι της πόλης.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν αυτά που αφορούν τον Πανηγυρικό Εσπερινό της 25ης, τη Θεία λειτουργία – Αρτοκλασία, ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, την τάξη έξω από τον Ι.Ν. και την κυκλοφορία των οχημάτων το Τμήμα Τροχαίας.

Το πρόγραμμα αυτό επέχει θέση επίσημης ατομικής πρόσκλησης.

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου Δομοκού, κ. Δημήτριος Δήμος.

 

Δομοκός, 15.07.2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. ΛΙΟΛΙΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Με τη θεατρική παράσταση « Η Γυναίκα μου Φάντασμα» ξεκινά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Μακρακώμης
Επόμενο άρθρο Family Nights: « Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα» στις 20 & 21/7