Ειδήσεις

Προμήθεια εξοπλισμού για την αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και πρασίνου του Δήμου Στυλίδας


Προχωρήσαμε σήμερα Τετάρτη, 10 Μαϊου 2023, στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο “Προμήθεια εξοπλισμού για την αναδιαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και πρασίνου του Δήμου Στυλίδας”, συνολικού προϋπολογισμού  176.000 €, έργο χρηματοδοτούμενο από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού και την υλοποίηση εργασιών για τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου στην πόλη της Στυλίδας και στην κοινότητα της  Γλύφας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε την ολική ανάπλαση των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων του δήμου μας, μετατρέποντάς τους σε χώρους σύγχρονους, λειτουργικούς, βιώσιμους και προσβάσιμους σε όλους.

Επεμβαίνουμε με έργα που αλλάζουν τον Δήμο Στυλίδας και τον μετατρέπουν σε ένα σύγχρονο και φιλικό δήμο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του, προσδίδοντάς του τα στοιχεία μιας νέας «ταυτότητας», απόλυτα προσαρμοσμένης στις αρχές της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

Σε όσους θέλουν να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξη του Δήμου μας, απαντάμε μόνο με πράξεις!»

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας

Προηγούμενο άρθρο Πρώτη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ενεργειακού συμψηφισμού σε ΤΟΕΒ, σε όλη την Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα ομιλιών του Χρήστου Σταϊκούρα