Ειδήσεις

Περί προγραμματισμού κατασκευής εκσκαφής δικτύου φυσικού αερίου στην οδό Υψηλάντη Λαμίας


Με τα α) και β) σχετικά , μας ενημερώσατε ότι απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Υψηλάντου, από την διασταύρωσή της με την οδό Ανοίξεως έως τη διασταύρωσή της Πλατείας Ελευθερίας με την οδό Σκληβανιώτου, από την Δευτέρα 07-11-2022 έως το Σάββατο 10-12-2022 και ανάλογα την εξέλιξη των εργασιών η κυκλοφορία θα δίνεται προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Παρακαλούμε όπως προβείτε, στην προειδοποίηση των οδηγών, ρυθμίσετε την κυκλοφορία με κατάλληλη σήμανση, με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) και με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Μακροπούλου, Σκληβανιώτου (αριστερά), καθώς το ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Σκληβανιώτου μεταξύ της οδού Μακροπούλου και πλατείας Ελευθερίας θα αντιστραφεί για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Να γίνει διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των πολιτών τις ημέρες διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς στην οδό Βελισσαρίου.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε, την Τροχαία,  τα ΜΜΕ και το αστικό & υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Επίσης παρακαλούμε για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση των τομών στα συγκεκριμένα σημεία, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Προηγούμενο άρθρο 5 συλλήψεις για το επεισόδιο στην Πλατεία Πάρκου Λαμίας
Επόμενο άρθρο Συνάντηση συνεργασίας Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με την Φιλαιός